Træk Vejret Mand

Ny Workshop for Mænd d. 31. Marts

Tag del i en intens og transformerende 4 timers mandeworkshop, der fokuserer på at styrke din relation til dig selv. Dette gør vi gennem en kombination af traumeinformeret Wim Hof-inspireret åndedrætsarbejde og den indre personlige opdagelsesrejse i både krop og sind.

Denne workshop er skræddersyet til mænd, der ønsker at fordybe sig i den vigtigste relation i deres liv – relationen til sig selv – og i forlængelse heraf relationen til deres medmennesker, familie og intimpartner.

Workshoppen er designet til at skabe et rum for dyb selvrefleksion og personlig vækst.
Deltagere opfordres til at komme med et åbent sind og et ønske om at fordybe sig i deres egen indre rejse
– the journey of the hero.

 

Birger & Johannes

Træk Vejret, Mand! En Helt Anderledes Workshop

Birger Hanzen, Kendt fra DR-Dokumentaren "Træk Vejret"

Birger Hanzen er kendt fra den danske dokumentar fra 2021 ”Træk vejret” hvor skuespiller Anne Sofie Espersen bliver introduceret til simple åndedrætsøvelser, hyperventilation og det iskolde gys for at forbedre sit immunforsvar og styrke sin krop. Birger Hanzen har siden denne TV-udsendelse rejst rundt i Skandinavien og Polen hvor han har undervist i det traumeinformerede åndedrætsarbejde. Birger Hanzen laver nu workshops, som går ENDNU dybere, sammen med psykoterapeut og traumeterapeut Johannes Brormand Søndergaard. Johannes har igennem de seneste 10 år arbejdet som terapeut og er inspireret af mindfulness og østlig inspireret visdom og praksis.

Læs mere om Johannes arbejde her

Træk Vejret, Mand! og få Balance i dit Liv!

Karrierelivet vs. kærlighedslivet:
Mænd kæmper i dag med udfordringen med at opretholde en balance i deres arbejdsliv og kærlighedsliv. De føler sig overvældet og presset i forhold til at lykkes i deres karriere og dette kan føre til stress, angst og anstrengte personlige forhold – ikke kun til sig selv men også til sin partner.


Den amputerede maskuline mand:
Ydermere så lever vi i et samfund som fortæller os, at den maskuline mand er en mand, som udstråler maskulinitet, styrke og suverænitet og som står som den ultimative polaritet til den feminine, hengivne kvinde ved hans side. Denne samfundsnorm skaber en indre konflikt i manden, hvor følelser og sårbarhed undertrykkes, i et forsøg på at efterleve disse krav. I sin yderste konsekvens leder denne overbevisning til følelser af isolation og ensomhed.

Det er tid til forandring!
Det er tid til at manden får de redskaber der skal til, for at han kan stå tydeligt og balanceret i sig selv, sit arbejdsliv og ikke mindst kærlighedsliv. Derfor denne workshop ”Træk vejret, mand!

Hvorfor er Traumeinformeret Åndedræt Svaret?

Når du laver åndedrætstræning, fokuserer du på at kontrollere din vejrtrækning og trække vejret på en bestemt måde. Du opnår forskellige sundhedsmæssige fordele alt afhængig af hvilken vejrtrækningsøvelse, du laver. 

Der er flere typer af breathwork-protokoller, der skal udføres på forskellige måder – herunder ved at trække vejret hurtigt eller langsomt, trække vejret ned i maven eller op i hovedet, holde korte, lange eller ingen pauser – og ikke mindst trække vejret i den samme rytme.


Fordelene ved breathwork er mange!

Åndetrætstræning gør dig mere robust overfor stress. Det giver det et våben mod angst og depression. Du oplever mental klarhed. Du forbedrer din lungefunktion, øger iltniveauet i kroppen og får mere energi. Og så forbedrer du din søvnkvalitet.


Breathwork er ganske enkelt

Træk ind for energi, pust ud for restitution, og hold vejret for en smule ro. På den måde skaber du balance og flow i krop og sind. 


Breathwork er det nye yoga.

Det er få, der kan stå på hovedet.
Men alle kan trække vejret.

Program

Dato: Søndag d. 31 marts
Tidspunkt: kl. 10:00-14:00
Sted: Grace Tours Østerbrogade 52 2100 København Ø

10:00-10:30: Psykologien og fysiologien bag

10:30-12:00: Breakthrough Breathwork, Traumeinformeret og transformerende åndedrætssession

12:00-13:45: Indre somatisk/kropsforbundet polarisering, transformation og integration

13:45-14.00: Opsummering og afrunding

Tænk hvis du ikke skulle tvivle mere på, om det du gør er rigtigt eller forkert, fordi du netop er i stand til at mærke det! 

Er Du Klar til at Lære at Trække Vejret?

  • Få din helt egen metode – ‘Your Name Method’ som du kan bruge hvor som helst og når som helst, på jobbet, i privaten når bølgerne går højt eller når du oplever følelser, som overvælder dig. Det er et værktøj, som du altid kan bruge og altid har med dig.

Er Du Klar til at Gå Dybere i Dig Selv?

  • Kom i kontakt med en dybere del af dig selv og dit følelsesliv, på kommando. Denne kontrol giver dig mulighed for at skabe balance i os selv i en hvilken som helst situation i vores hverdag.

Er Du Klar til at Udfordre Dig Selv?

  • Er det dit indre isbjerg eller et ydre bjerg du skal bestige, en svær samtale eller en pragtpræstation du vil opnå, så er det powerfuldt at have åndedrættet med som din største supporter.

Er du klar, så er vi klar til at lære dig at trække vejret og gå dybt i dig selv!

VI KAN MÅLE DET OG BEVISE DET!
KAN DU MÆRKE DET?

Underviserne

Birger

Birger Hanzen

I hele mit liv har jeg søgt efter svar på, hvorfor jeg traf en  beslutning om at klare mig selv som 12-årig.

De seneste 6 år har jeg dedikeret al min tid til at udforske systematisk dyb bevidst vejrtrækning for at finde ud af hvordan det kan bruges til selvoptimering. Jeg har altid ville være den bedste, det stræber jeg stadig efter men idag stræber jeg ikke efter at være bedre end andre men blot være en bedre version af mig selv, end jeg var i går.

Jeg har desuden besluttet mig for at gøre det på den nemmeste måde muligt, fordi det er enkelt, smart og langtidsholdbart – Less is more.

Ved blot at praktisere bevidst eller mindfuld vejrtrækning on-demand eller som en meditativ daglig praksis spare jeg også tid.

Jeg tilgår træningen med en nysgerrig, eksperimenterende og legende tilgang for at hacke mit energiniveau, mit humør og min generelle livstilfredshed på en bæredygtig måde.

Dette er min daglige mission, mit traume eventyr. For et eventyr ender altid lykkeligt.

Profilbillede copy 3

Johannes Brormand Søndergaard

Jeg er uddannet sexolog, traumeterapeut,  psykoterapeut, polaritetsterapeut og er certificeret breathworker. 

Jeg har igennem de seneste 10 år arbejdet i psykoterapien og traumeterapien og vundet bred erfaring med et tusindtal af klienter. Jeg har siden 2017 haft par i parterapi og lever i dag af mit arbejde med mænd og kvinder sammen med min kæreste  Izzah.

Jeg har stor erfaring i arbejdet med mænd, hvor jeg har haft hundredvis af mænd i mandegrupper og undervist i den værdige sensuelle og forløsende berøring af kvinden. I dag tilbyder jeg bl.a. én-til-én guidning af mænd i terapien og arbejder med mænd i mandegrupper. Læs mere om Johannes arbejde her

Hvordan er "Træk Vejret, Mand!" anderledes?

Workshoppens elementer

Traumeinformeret Åndedræt:

  • Lær hvordan Wim Hof-inspireret åndedræt kan bruges som et kraftfuldt redskab til at afdække og helbrede dybere lag af traumer. Lær principperne bag alle Breathwork-metoder på markedet i dag, med udgangspunkt i Wim Hof, Box Breathing og Bueteyko’s lære.

Kropslig Visdom:

  • Udforsk metoder til at forbinde til din indre energi og livskraft. Integrer principper om seksualitet, bevidsthed og personlig vækst for at skabe en dybere forbindelse til din autentiske maskulinitet og følelsesliv. Ilden i hjertet!

Holistisk Selvhealing:

  • Dyk ned i holistiske metoder til selvhealing, der omfatter krop, sind og sjæl. Dette inkluderer meditation, mindfulness og bevidsthedsudvidende øvelser.

Relationel Selvpleje:

  • Forstå vigtigheden af relationel selvpleje. Lær hvordan du kan skabe et kærligt og nærende forhold til dig selv, der vil støtte din mentale, følelsesmæssige og fysiske trivsel.

Gruppedialog og Deling

  • Skab et støttende fællesskab med andre mænd. Gruppedialog og deling skaber et rum for gensidig støtte og forståelse, da I sammen udforsker og deler jeres rejser.
Er du klar til at vække din indre super power?
Er du klar til at vække din indre super power?
Kontakt
Billede af Birger Hanzen
bh@birgerhanzen.dk
Svarer indenfor 24 timer

Copyright 2024 Birger Hanzen All Rights Reserved.

Join our Mailing list!

Get all latest news, exclusive deals and academy updates.