1:1 med Birger Hanzen - Fysisk eller online

Lad os trække vejret sammen

Oplev den Super Power der ligger gemt i dit åndedræt. Du kan vælge at gøre det fysisk sammen med mig i Søborg, eller jeg kan komme til dig. 

Du kan også vælge fleksibiliteten ved en Online session.   

1:1 Fysisk Breathwork Session & et Isbad

Jeg tror ikke på at verden har brug for endnu en metode. Med principperne bag alle Breathwork metoder vil du være i stand til at lave et personligt program. Du bygger selv din helt egen metode op. Over 4 til 6 uger får du lavet protokoller til at performe bedre, restituere hurtigere og blive i stand til at påvirke din fysiske og mentale tilstand i en hvilken som helst retning du ønsker. Ved hjælp af åndedræts kontrol og kulde eksponering træner du din evne til at mestre dig selv. Fysisk Mentalt og Spirituelt Denne fremgangs måde kalder jeg for 'Your Name Method'

Alle 1:1 Breathwork Sessioner bliver guidet på et VibroAcoustic Bass Floor

VibroAcoustics Sound Massage stimulerer Vagusnerven og afslapper øjeblikkeligt sind og krop. Det fremkalder gode følelser, en øget tilstand af velvære og forbedret sind-krop-forbindelse. Fordelene ved vibroakustisk terapi er studeret af forskere og terapeuter i årtier og effekten parret med vores specialdesignede terapeutiske musik, er noget der skal opleves for at blive forstået. Det fremkalder gode følelser, en øget tilstand af velvære og forbedret sind-krop-forbindelse.

Principperne bag alle Breathwork Metoder

Jeg tror ikke på at verden har brug for endnu en metode. Med principperne bag alle Breathwork metoder lære du at finde din egen metode. Du bygger selv din helt egen metode op. Over 4 til 6 uger får du lavet protokoller for at performe bedre, restituere hurtigere og blive i stand til at påvirke din fysiske og mentale tilstand i en hvilken som helst retning du ønsker. Ved hjælp af åndedræts kontrol og kulde eksponering træner du din evne til at mester din tilstand helt ned på celle niveau. Ultimativ kontrol over krop og sind 🫶 Denne fremgangs måde kalder jeg for 'Your Name Method'

1.1 Online Breathwork Session

Med den 2 timer lange online workshop lærer du principperne bag ALLE Breathwork metoder på markedet i dag. Du vil helt sikkert opleve flere eller alle fordelene ved de kraftfulde vejrtrækningsmetoder direkte fra dit eget hjem eller på arbejdspladsen, på en fuldkommen sikker og behagelig måde.

Next Generation Mindfulness™

Alle Breathwork metoder, som alle stammer fra Pranayama, kan man kalde læren om den super power åndedrættet er.

Alt man skal kunne er, at trække vejret Ind og ud, hurtigt – langsomt eller slet ikke. That’s it.

Du kan lære at bruge åndedrættet til din fordel – Hvorsomhelst og nårsomhelst.

Kogt ned til 3 områder:

Performance/Recovery, Stress håndtering og Healing.

Hvor jeg lærer dig det vigtigeste – Principperne bag. Samt alt det jeg har lært på vejen hertil. 

Jeg har sat mig for, at få åndedrætsøvelser (Breathwork) ned i øjenhøjde og hjem i stuerne i trygge rammer, uden at nogle af effekterne går tabt.

Jeg arbejder med flere Breathwork metoder, da der ikke er en metode som passer til alle, til alle tider.

Jeg er tidligere Level 2 Wim Hof Instruktør og har arbejdet med metoden i en årrække. Jeg har studeret alle de metoder der er på markedet i dag.  

Det jeg kalder Next Generation Mindfulness er en kombination af al den lære jeg har samlet op igennem mere end 45 år i selvudviklings branchen.

Jeg står klar til at hjælpe dig sikkert ind i denne fantastiske verden.

Jeg har en lang og bred mental træning og terapeutisk uddannelse bag mig i bla.  Mental styrke og Chock- og Traume-release.

Derudover har jeg en baggrund inden for IT – Opnåede CCIE Emeritus status.

Som Wim Hof siger, gør det bare en i bedre humør ! Hvad jeg kan, kan alle. Det er blot træning.

Denne slags træning kan støtte op om alt det andet gode, du allerede gør. 

Vidste du at åndedrættet står for op til 90% af din samlede energi og op til 60% af udskilningen af affaldsstoffer fra kroppen?

Har du ikke åndedrættet med ind over, risikerer du at miste muligheden for at få det maksimale ud af alt det du allerede gør.

Alle kan trække vejret, men når vi gør det bevidst, virker det næsten som en pille. “En pille” helt uden bivirkninger.

Det kan endda være stærkt vanedannende.

Er helt fri for Hokus Pokus – Ren Hippi uden pis, Pure Power, no Flower. Det er jo bare vejrtrækning.

At arbejde med stress på en naturlig måde, er en dyb terapeutisk oplevelse. Forløser på et fysisk, mentalt og dybt hormonelt niveau.

Vi kan gøre rigtig meget selv. Uanset hvor og hvornår, er åndedrættet altid med dig.

Hej Birger

Tusind tak for nok den mest “sindsyge” livsændrende opvågning nogensinde.

Wow !

Jeg glæder mig til rejsen med dig.

Tim

en privat 1:1 fra mig til dig og dem du holder af. Hjem, på Jobbet eller til Træning / Møde / Kick-off eller lige hvor du lyster. 

Oplev fordelene ved Breathwork

Lær hvordan du kan dyrke dette nårsomhelst og hvorsomhelst. Principperne er enkle, udførelsen en lille smule sværere.  

Når man bevist trækker vejret, trækker man nervesystemet i den retning man ønsker. Energi eller Restitution. Man sørger for at man kan performer bedre og restituere hurtigere. Ligger man så struktureret kulde eksponering oven i, får man et medlemskab af Fitnesscenter, Mindfulness Coach, Trauma Terapeut, og Sygesikringen samlet i én.

Med den time lange online workshop lære du principperne bag ALLE Breathwork metoder på markedet i dag og du vil helt sikkert opleve, flere eller alle fordelene ved de kraftfulde vejrtrækningsmetoder direkte fra dit eget hjem eller på arbejdspladsen, på en fuldkommen sikker og behagelig måde. 

Du vil være i stand til at sidde i et isbad i 2 min efterfølgende. 

Du får en ’Skarp når det gælder™’ og en  ‘Sov Godt når det er tid™’ protokol med som du selv vil være i stand til at forsæt udvikle på, helt på egen hånd. 

Bass Floor

En guidet Breathwork session på et VibroAcoustics Bass Floor Modul forstærker indlæringen, oplevelsen og udbyttet mange gange. Du skal prøve det før du tror det. Tilbage meldingerne har været overvældende positive Det er det vildeste jeg har nogenside har oplevet. Hvad koster sådan en fætter? 

Online

Hvis ikke du har tid eller mulighed for at komme til en af mine fysiske sessioner i København, Århus eller et af de andre steder jeg kommer, så er der nu mulighed for, at du kan deltage på en online session og få mig lige der hen og på lige det tidspunkt du lyster. Online sessionerne bliver afholdt via Zoom. Du får et link ved tilmelding. Det er næsten som den fysiske vare. 

Breathwork

Breathwork hvad er det? Det er Pranayama pakket ind med videnskab og ind til essensen. Al overflødigt er slået væk. Eller det en min tilgang. Når du praktiserer Breathwork, fokuserer du på din vejrtrækning og trækker vejret på en bestemt måde. For et ønsket udbytte. Alt efter hvordan du arbejder med vejrtrækningen, opnår du forskellige sundhedsmæssige fordele. Så simpelt er det. Alligevel er det svært for mange at forstå. De breathworkprotokoller jeg arbejder med er Performance, Stress & Healing og de giver vidt forskelligt udbytte.

Button 1
Button 2

Kulde Træning

Kuldetræning kan være mange ting, og man kan godt få en god relation med kulden, selvom den kan bide..Vi går rundt med vores eget medicinkammer, fyldt med smertelindrende stoffer og antidepressiver. Din krop vil takke dig og du vil formentlig opleve både smertelindring og lykkefølelse. Kulden styrker immunforsvaret og undertrykker inflammation. Vi skaber en bedre blodcirkulation og øger forbrændingen. Kulden fjerner fokus fra tankemylder, angst og smerter.

Er du klar til at vække din indre super power?
Er du klar til at vække din indre super power?
Kontakt
Billede af Birger Hanzen
bh@birgerhanzen.dk
Svarer indenfor 24 timer

Copyright 2024 Birger Hanzen All Rights Reserved.