Telefon
+ 45 40 41 44 14
e-mail
bh@birgerhanzen.dk

Prøv et Drop In tæt på dig

Sjælland

Drop In Isbad i København | TarGet Gym

En by nær dig

Drop In med Birger Hanzen

Hvad er Drop In?

Hvad siger tidligere deltagere?

"Super fed dag med Birger, hvor vi fik indsigt i, hvor vigtig vores vejrtrækning er og, hvordan vi kan bruge den til både at skabe energi, ro og balance. Og en cool oplevelse med isbadet. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle klare de 2 min, men med Birgers vejledning og igen fokus på vejrtrækningen gik det over al forventning."

Drop-in i isbad Drop-in i isbad 9.11.22 - Birger gav os alle indsigt i at vores åndedræt er vores egen superpower! Efter øvelser kunne alle tage 2 min. isbad - så vildt efter denne korte introduktion. Glade mennesker og gode oplevelser på kun 2 timer - super godt at prøve.

Tak for en fantastisk søndags drop In… Tak for en fantastisk søndags drop In session i Birgers professionelle vejledning 🙏🏻Isbadet blev ændret til 10 min i 10 gr Øresund 💦🥶 det var en skøn oplevelse. Jeg kommer igen.

En by nær dig?

Åndedræts og kuldetræning events Danmark

Har du lokationen kommer jeg med resten

Praktiske oplysninger

Program til drop In

Første 90 min – Åndedrætstræning

Sidste 30 min. – Superviseret / guidet isbad

The Breath is a Super Power

Kom med et åbent sind og forvent det uventede.
Kom og træn personligt med Birger Hanzen på udvalgte dage.
I know you can do, feel and perform much more than you think you can.

Hvad skal du medbringe?

Liggeunderlag
Badetøj
Håndklæde evt. badekåbe
Tæppe
Et åbent sind

Hvad siger tidligere deltagere?

"Super fed dag med Birger, hvor vi fik indsigt i, hvor vigtig vores vejrtrækning er og, hvordan vi kan bruge den til både at skabe energi, ro og balance. Og en cool oplevelse med isbadet. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle klare de 2 min, men med Birgers vejledning og igen fokus på vejrtrækningen gik det over al forventning."

Drop-in i isbad Drop-in i isbad 9.11.22 - Birger gav os alle indsigt i at vores åndedræt er vores egen superpower! Efter øvelser kunne alle tage 2 min. isbad - så vildt efter denne korte introduktion. Glade mennesker og gode oplevelser på kun 2 timer - super godt at prøve.

Tak for en fantastisk søndags drop In… Tak for en fantastisk søndags drop In session i Birgers professionelle vejledning 🙏🏻Isbadet blev ændret til 10 min i 10 gr Øresund 💦🥶 det var en skøn oplevelse. Jeg kommer igen.

Lær, hvordan du vækker din indre super power ved hjælp af Breathwork

Hent Birger Hanzens “super power” breath guide og få samtidig 4 instruktionsvideoer gratis.

Du tilmelder dig automatisk mine mails (Nem afmelding)

Er du klar til at vække din indre super power?
Kontakt
Billede af Birger Hanzen
bh@birgerhanzen.dk
Svarer indenfor 24 timer
Er du klar til at vække din indre super power?
Kontakt
Billede af Birger Hanzen
bh@birgerhanzen.dk
Svarer indenfor 24 timer

Copyright 2023 Birger Hanzen All Rights Reserved.