Advanced Breathwork Biohack workshop

Kommende Events og Retreats

Breathwork & Icebath Biohacker Workshop

Du lærer alt om hvordan du kan bruge dit åndedræt til at biohacke alle dine systemer i krop og sind.

Breathwork og kuldetræning er kommet for at blive – men hvad er det og hvad kan man få ud af at træne det? Det og meget mere får du svar på efter nogle timer med Birger Hanzen – Danmarks bedste svar på Wim Hof – som du måske har set på DR2 programmet “Træk vejret” eller TV2s “Læg stressen på is”.

Arbejdsglæde og Breathwork

Oplev en ægte Arbejdsglæde Booster med Thomas Flindt kombineret med den kraft der ligger gemt i åndedrættet, som du kan aktivere på få minutter, hvor som helst og når som helst du ønsker eller har brug for det – Breathwork af Birger Hanzen. 
På dette foredrag / workshop får du og dine kolleger værdier og vaner der vil skabe arbejdsglæde, fysisk overskud, et bedre mentalt overblik i jeres team. Oplev hvordan du med simple vaner og handlinger, kan ændre din dag og dit arbejdsliv. 

Kulde- og Åndedræts Retreat - Stress Håndtering & Styrket Helbred.

Breathwork og kulde træningen er kommet for at blive – men hvad er det og hvad kan man få ud af at træne det? Det og meget mere får du svar på efter en weekend med Birger Hanzen – Danmarks bedste svar på Wim Hof – som du måske har set på DR2 programmet “Træk vejret” eller TV2s “Læg stressen på is”.

Åndedræt & Kuldetræning Events Danmark

Har du lyst til at prøve effetkerne af kulde- og åndedrætstræning? Så er muligheden der nu, på en Workshop nær dig.

Er du klar til at vække din indre super power?
Er du klar til at vække din indre super power?
Kontakt
Billede af Birger Hanzen
bh@birgerhanzen.dk
Svarer indenfor 24 timer

Copyright 2023 Birger Hanzen All Rights Reserved.