FYSISK OG MENTAL ROBUSTHED

Lær hvordan du bliver mere fysisk og mentalt robust. Er du stærk nok til at håndtere de udfordringer der venter forude?

Vi lever i en uforudsigelig omskiftelig verden...

Er du robust nok til at håndtere de udfordringer der venter forude? 

Lige når du føler dig mest sikker bliver du pludselig vippet af pinden af 'uforudsete' begivenheder.

Fra den ene dag til den anden bliver normalen i din tilværelse måske vendt op og ned.

Verdensbegivenheder så som konflikter og krig, naturkatastrofer og globale pandemier kan betyde at du pludselig står i en markant anderledes situation.

Både herhjemme og når du rejser ude omkring i verden.

Når man tænker over det så er de fleste af os ekstremt sårbare - midt i denne farlige og omskiftelige verden.

Du kan ikke ændre på verdensbegivenheder eller pludseligt opståede personlige katastrofer...

Men du kan kontrollere hvordan du selv reagerer i de situationer så du bedre kan holde hovedet koldt og handle rationelt i enhver situation.

Stress er en indre reaktion på ydre omstændigheder og denne indre reaktion har du kontrol over - med de rette teknikker og med den rette træning. 

FYSISK ROBUST - PSYKISK STÆRK - MENTALT KOMPETENT

SPECIAL 50% RABAT til alle ansatte i forsvaret! 


Her er hvad du får når du tilmelder dig:

Hver onsdag i 4 uger deltager du i en 3 timers workshop. Forud for hver workshop får du adgang til en kort online teorilektion hvor du bliver introduceret til de teknikker du skal anvende på workshoppen.

Nedenfor kan du læse om nogen af de emner du kommer til at træne

WHM træning

Ved at lære at arbejde med de principper der anvendes i the Wim Hof Method vil du med garanti blive mere fysisk robust. Du vil lære at håndtere både kulde og varme bedre. Forbedre dine fysiske præstationer og dine løbetider samt booste dit immunforsvar. Din krop bliver presset på den rette måde og det aktiverer de 'skjulte' reserver som alle mennesker råder over.

Mental Styrke 

Du vil med garanti blive mere mentalt stærk af dette kursus! Vi introducerer dig for en række mentale teknikker som du kan prøvekøre og afprøve på de fire workshops. Målet er at du til sidst udvælger 2-3 af disse teknikker (dem som virker bedst for dig) og holder fast i dem. Resten smider du ud igen. Keep it simple... Less is more... 

Posttraumatisk vækst

Denne del af kurset giver dig nogle virkeligt gode værktøjer og træner dine mentale muskler. Hvilke faktorer afgør at nogle vokser gennem kriser, mens andre visner? Hvordan kan du rejse dig, når det er allersværest? Hvordan kommunikerer du optimalt med dig selv, de nærmeste og med dine kollegaer, når det hele brænder på? Er du styret af frygt eller håb, når du bliver max presset? 

Adgang til lukket facebook gruppe

Du får ved kursets opstart adgang til en lukket facebookgruppe. I løbet af de fire uger modtager du i denne gruppe gode råd, challenges og vejledning fra kursets instruktører og du kan frit stille spørgsmål hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med din træning. Efter kursets afslutning kan du frit fortsætte din sparring med de andre deltagere på kurset gennem denne facebookgruppe.

Dette kursus er specielt udviklet til ansatte i forsvaret

Men alle er velkomne til at deltage. Hvad enten du er ekstremsportudøver eller bare ønsker at stå stærkere i en usikker verden så vil du gå fra dette kursus med en række konkrete værktøjer du kan bruge til at holde hovedet koldt i pressede situationer...

Aspiranter


Kandidater til landets specialstyrker

Hvis du for eksempel har planer om at søge ind til en af landets tre specialstyrker så vil indholdet i dette kursus med meget  stor sandsynlighed være brugbart som en del af din forberedelse.

Udsendelse


Hvis du skal udsendes

Alle der på et tidspunkt forventer at blive udsendt i en international mission til et af verdens brandpunkter vil være en lille smule bedre rustet og stå stærkere rent personligt efter de har deltaget i dette kursus.

Ekstremsport


Vild med udfordringer?

Helt almindelige mennesker der enten kan lide at presse sig selv til det yderste med for eksempel ekstremsport eller alle der bare gerne vil forbedre deres fysiske og psykiske robusthed er velkomne...

Hvad sker der på de 4 workshops?

Husk at du forud for hver workshop får adgang til en online teorilektion.

1

Workshop 1: Kulden er din varme ven

I denne første del af kurset bliver du introduceret til the Wim Hof Method. Vi har nøje udvalgt de nøgleelementer fra WHM som vil gøre dig i stand til at påbegynde din træning i at modstå kulde/varme og forbedre dine fysiske præstationer og booste dit immunforsvar. Du vil også påbegynde dit mentale arbejde med nogle nøje udvalgte 'mindset' teknikker der har til formål at opbygge dine mentale muskler og gøre dig mere psykisk robust samt øge dine chancer for posttraumatisk vækst markant.

2

Workshop 2: Ud af komfort zonen

I anden del af kurset arbejder vi videre med WHM og de mentalteknikker du kan anvende for at holde den indre kontrol når ting omkring dig bliver ubehagelige. Stille og roligt hjælper vi dig ud af komfort zonen så du kan prøve at arbejde med de udvalgte teknikker under kontrollerede rammer. Du vil opdage hvilke teknikker der virker bedst for netop dig.

3

Workshop 3: Stress er kun en indre reaktion

I denne tredje del af kurset arbejdes der videre med at træne dine evner til at håndtere stressende situationer mere effektivt. Du har nu udvalgt de mentalteknikker du føler virker bedst for dig og på denne workshop får du igen mulighed for at afprøve dem i praksis under kontrollerede men udfordrende rammer. Der vil i denne workshop også blive arbejdet med hukommelsesteknikker og mentalisering som begge er værktøjer der vil gøre dig mere 'mentalt kompetent' i din hverdag. 

4

Workshop 4: Fysisk robust og mentalt kompetent

I den fjerde og sidste workshop samler vi trådene og sikrer os at alle deltagere er nået i mål og nu er i stand til at anvende kursets teknikker og principper i praksis uanset hvilken situation de befinder sig i. Når du har gennemført denne workshop kan du forvente at du er mere fysisk robust, psykisk stærk og mentalt kompetent end de fleste andre mennesker nogensinde bliver.

Bonus

Tilmeld dig nu og få disse 3 bonuser!

Ud over at være fysisk og psykisk robust mener vi også at det er vigtigt at du er mentalt kompetent.

Alt for få mennesker bruger til hverdag deres fulde mentale kapacitet optimalt. 

Bonus 1
Hukommelsesteknik

Med denne bonus som består af både videolektioner og  praktiske øvelser vil du blive rustet til at anvende din hukommelse mere effektivt end langt de fleste.


Du lærer for eksempel hvordan du effektivt memorerer ruter på et kort. Eller detaljer fra manualer til nyt teknisk udstyr.


Vores hukommelse er helt fænomenal. Vi har bare glemt at bruge den i vores moderne verden.

Bonus 2
Intro til mentalisering

Din tilstand er rammen for dine tanker, følelser og adfærd.

Hvordan arbejder du bevidst med din tilstand, så du sikrer at du træffer de bedste beslutninger, og møder andre mennesker optimalt?


Selv om denne bonus kun giver dig en introduktion til emnet mentalisering er vi overbeviste om at du vil få stor gavn både professionelt og personligt af at arbejde videre med dette emne såfremt du ønsker dette.  

Bonus 3
Rabat

Som deltager på dette kursus får du 20% rabat på alle de andre kurser som Birger Hanzen og Thomas Dybro tilbyder.


Vi mener at kontinuerlig personlig udvikling og optimering er den bedste investering du kan lave. Invester i dig selv så du kan leve et liv som du med stolthed kan kigge tilbage på når du om mange år sidder i din gyngestol og fortæller røverhistorier til dine børnebørn... 

Her er dine undervisere

Birger Hanzen

Thomas Dybro

Birger er WHM instruktør, med en lang og bredterapeutisk uddannelse i chock/traume release. Han er 'the go to man' i Danmark når det kommer til the Wim Hof Metoden. DR Tema produktionen 'Træk Vejret Danmark' som sendes Marts/April 2021, skildrer hans arbejde med at få Danmark til netop det. Han har bl. a. trænet og coachet adskillige professionelle fighters og fodboldspillere, på højeste hylde i EU, netop i hvordan anvendelse af WHM og det bedste fra andre åndedrætsmetoder som et redskab, kan bruges til forbedring af deres fysiske og mentale game. Birger brænder for at hjælpe, alle der ønsker at forbedre deres liv gennem arbejdet i krydsfeltet mellem det fysiske og det mentale.


Thomas er coach, forfatter og foredragsholder. Han er aktuel på DR2 i dokumentaren ’7 ting du skal vide inden du dør’ og på TV2 PLAY i serien 'Dagen, der forandrede mit liv', hvor han fortæller om sin traumatiske oplevelse på Mont Blanc. Thomas har udfordret sig selv utallige gange. 4 gange har han gennemført ’Danmarks Hårdeste Døgn’ – HellRun, og var i 2015 med i Ninja Warrior. Thomas er i konstant bevægelse, og han ønsker at inspirere dig til at gøre det samme. Thomas er også underviser på forsvarets CAC-uddannelse og ved hvad det vil sige at være presset samt hvordan du tackler modgang.

Både Birger og Thomas er erfarne undervisere

Her under kan du læse et par udtalelser om dem fra mennesker der kan anbefale dem som undervisere...

Andreas Rietz 


Udtalelse om Birger Hanzen som underviser

"Birger or 'B' is very energetic and charismatic. You could feel that he love to lead people in to the Wim Hof Method."

Anita Janette


Udtalelse om Thomas Dybro som underviser

"Thomas har en fantastisk energi og passion som brænder tydeligt igennem! Han gør det komplekse simpelt og tydeligt at forstå og med en skøn selvironi og masser af humor."

Mally Thorleifsdottir


Udtalelse om Birger Hanzen som underviser

"Birger Hanzen created the best environment for someone attending the first Wim Hof workshop. I felt super safe and well guided through the breath and icebath."

Keep It Simple, Sir...

”Keep it simple”, ”ingen bullshit” og “less is more” er alle keywords der danner rammen for dette kursus.


Vi har nemlig skåret alt det overflødige væk så der kun arbejdes med nogle få essentielle teknikker, koncepter og principper der alle kan anvendes i praksis i livets kriser og nødsituationer eller når du bliver presset fysisk eller psykisk.


rabat til alle i Forsvaret, ELLER SOM HAR VÆRET UDSENDT

Halv pris til dem der passer på Danmark

1250

kr.

  • 4 x 3 timers workshop
  • 4 x online teorimodul
  • Wim Hof Metoden med fokus på performance
  • 12 Mental styrke teknikker
  • Lær om posttraumatisk vækst
  • Adgang til lukket Facebookgruppe
  • Bonus 1: Hukommelsesteknik
  • Bonus 2: Intro til Mentalisering
  • Bonus 3: 20% rabat på Birger og Thomas' andre kurser.

Skriv dig på ...

Er du interesseret i dette kursus så er det vigtigt at du skriver dig på interesselisten her! 


Vi opretter nemlig først nye kursusdatoer når vi har interesserede nok på denne liste ;-) 


Din interesse er helt uforpligtende og du modtager kun nyheder om dette kursus... 

100% Tilfreds...

Eller pengene retur!

Vi er overbeviste om at du efter at have deltaget i dette kursus vil være både mere fysisk robust og psykisk stærk samt mere mentalt kompetent  end du er nu. Derfor er vi også sikre på at du vil være tilfreds med din investering i dette kursus.


Såfremt du ikke er 100% tilfreds med kurset tilbyder vi dig dine penge retur. No questions asked! 

Men dette kursus er ikke for alle. Du skal være villig til at gå ud af din komfort zone for at opnå de resultater vi lover dig...

Tiden til at handle er nu...

Ingen ved hvad fremtiden vil bringe. Men du kan være sikker på at du på et tidspunkt vil stå midt i en krise. Kriser er en naturlig del af livet. Vi kan give dig nogle konkrete teknikker til at stå stærkere fysisk og mentalt samt nogle rammer hvor du kan afprøve disse teknikker. Men det er op til dig at handle hvis du ønsker at stå stærkere igennem livets kriser.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor og hvornår afholdes kurset?

Kurset afholdes i det område hvor vi har flest tilmeldte.

Det er vigtigt at du skriver dig på interesselisten da vi først fastsætter nye kursusdatoer og sted når vi har nok interesserede på interesselisten.

Hvor meget tid skal jeg bruge?

Forud for hver workshop er der en smule teori som du skal gennemgå online. Det vil primært være korte videoklip der forklarer en teknik eller et koncept som du skal anvende på den efterfølgende workshop.

Halv pris for politi og hjemmeværn?

Ja! Har du et militært ID-kort eller et politiskilt så får du 50% rabat når du køber kurset.

Får jeg et kursusbevis?

Ja. Alle deltagere vil modtage et kursusbevis der bekræfter deltagelse i kurset.

Har I kurser på Sjælland?

Kurset afholdes i det område hvor vi har flest tilmeldte.

Det er vigtigt at du skriver dig på interesselisten da vi først fastsætter nye kursusdatoer og sted når vi har nok interesserede på interesselisten.

Har I en venteliste?

Ja. Du kan skrive dig på vores interesseliste ovenfor.

Personlig hilsen fra Birger og Thomas

Tak for din interesse for dette kursus vi har sat sammen til dig!

Vi har virkelig gjort os umage for at sikre os at dette kursus bliver den ultimative læringsoplevelse der ikke kun gør dig mere fysisk og psykisk robust men også mere mentalt kompetent! Vores mål er at du bliver bedst muligt rustet til alle de udfordringer som fremtiden måtte bringe!


Vi glæder os til at se dig...

Birger Hanzen 

Thomas Dybro

Copyright 2022 - Birger Hanzen - Just B...