loading

Hvem er Den Hollandske Ismand ?

Den Hollandske Ismand er mest kendt under tilnavnet Ismanden. Han er indehaver af 26 forskellige verdensrekorder herunder en verdensrekord for det længste isbad. I februar 2009 besteg og nåede han på to dage, toppen af bjerget Kilimanjaro kun iført shorts .

I 2007 forsøgte han at bestige Mount Everest uden ilt og uden nogen anden beklædning end shorts. Han nåede dog kun til dødzonen før han måtte vende om, hvilket dog også i sig selv må siges at være en bemærkelsesværdig præstation

I 1999 løb han barfodet en halvmaraton 160 kilometer nord for den arktiske cirkel. Tre år senere, i 2002, satte han endnu en verdensrekord, da han svømmede 80 meter under isen. Igen var han kun iført badebukser!

Han satte også en ny verdensrekord da han sad neddykket i is i 1 time og 12 minutter udenfor Rubin Museum of Art i New York City 26. januar 2008. Aftenen i forvejen gjorde han det samme på tv-showet Today Show.

Ifølge ham selv, så gør han disse ting for at sætte fokus på at vi mennesker kan meget mere end vi tror vi kan!

We can do more than what we think. It’s a belief system that I have adopted and it has become my motto. There is more than meets the eye and unless you are willing to experience new things, you’ll never realize your full potential.
– Wim Hof

Den Hollandske Ismands Metode går, meget forenklet beskrevet, ud på at du sætter kroppen i en form for kontrolleret alarmberedskab. Derved aktiverer du en række sundhedsfremmende mekanismer i kroppen.

Disse mekanismer stammer sansynligvis fra en tid, før mennesket havde den komfort, som vi nyder godt af i dag. En mere dyrisk tid? Vi kalder det at du tapper ind i dine urtids-ressourcer. 

De gavnlige effekter ved denne Metode er både veldokumenterede og efterhånden også anerkendte blandt flere og flere lægefaglige eksperter i den vestlige verden som videoen ovenfor også kommer ind på.

Vil du vide mere?

Du kan læse meget mere om Den Hollandske Ismands Metode på deres officielle webside her: www.wimhofmethod.com

Vi kan også anbefale dig at læse hans bog: Køb den her som bog, e-bog eller lydbog 

Hvis du vil i gang med at træne denne metode allerede i dag, så download den app de har lavet i enten androis eller iOS app-shoppen ved at søge efter Wim Hof.

Vil du i gang med at træne breathwork og kuldetræning under sikre og kontrollerede rammer?

Deltag  i en af vores prøve timer / refresher / drop-in træninger. Her kan du finde ud af om metoden er noget for dig.

Læs mere om Drop-in / refresher sessions her

Er du klar til at tage din træning til the next level? Så deltag i vores 4 ugers holdtræning hvor du et par timer hver uge, i 4 uger, træner sammen med andre  der lige som dig gerne vil blive bedre.

Læs mere om 4 ugers gruppekurset  her


TRUSTPILOT

BirgerHanzen.dk

Just B

Martin R 01/07/2022

Trustpilot
FANTASTISK OPLEVELSE 🙏🤩

Birger leverede den vildeste oplevelse til vores firmaarrangement. Vi har efterhånden holdt mange hvor det skal være vildere og vildere.
Men dette her er next level fællesoplevelse for alle ansatte og noget hvor alle kan være med og få præcis den følelse og oplevelse så netop de har brug for.

Jeg kan 110% anbefale Birger til alle virksomheder som private det trænger til at føle indre ro i en ellers hektisk hverdag!!!

Tusind tak 🙏

Per 01/07/2022

Trustpilot
En guidet tour i hvad kroppen indeholder og som vi hver dag kan drage nytte af.
Stor stor effekt og vildt at lære at trække vejret.

Gør dig selv og din krop en kææææææmpe tjeneste og prøv det

Annalise 03/07/2022

Trustpilot
Fantastisk
Fantastisk, hvad det kan gøre at trække vejret!! Lige hjem til sig selv! Tak, Birger - for at dele denne teknik! 🙏😍

Annamaria Kensmark 05/07/2022

Trustpilot
5 STJERNE HERFRA.
Jeg havde tilmeldt mig forløbet, da jeg var nysgerrig om den "Super Power" findes også i mig. Havde ingen høje forventninger, men må sige at jeg er Super Overaskset og imponeret over, hvor meget jeg har flyttet mig både mentalt, psykisk og fysisk, på de kun 4 uger.
Som erfaren yoga instruktør, har jeg arbejdet en del med åndedrættet men aldrig på dette imponerende niveau. Som entusiast vinterbade, troede jeg ikke at jeg kunne blive imponeret over isbad, men har hurtig lært at isbad handler om alt andet end det kolde gys. Birger har vist og lært mig helt nye muligheder at arbejde med hverdagens udfordringer på. Birger er et fantastisk godt menneske, en dygtig coach, og en professionel lærer, som formår at undervise så alle kan være med. Jeg anbefaler forløbet til alle som har personlige udfordringer, som søge nye oplevelser eller bare vil finde deres Super Power. ;)

Ulrik Uhre 08/07/2022

Trustpilot
Birger er bare enestående god.
Fantastisk intet mindre, ja faktisk en ud af kroppen oplevelse.
Gør lige noget ekstra, når Birger guider igennem åndedrætsøvelserne, end når man ligger hjemme i stuen og "puster".

Theodor Broendum 09/07/2022

Trustpilot
Tak for en spændende oplevelse til dagens workshop. Det skal jeg helt sikkert prøve igen!

Morten Jensen 18/07/2022

Trustpilot
Det bedste jeg til dato har gjort for mig selv. Hvis du vil har muligheden for at få det bedre med dig selv og din krop er det helt sikkert Birger du skal ha fat i.

Jeanette Gissel 22/07/2022

Trustpilot
Fantastisk lærerig og spændende session hos Birger. Udviklingende både personligt og fagligt.
Tusinde tak for en inderlig oplevelse med åndedrætsøvelser, viden og kuldetræning 🙏

David Ernstrand 01/04/2022

Trustpilot
Just breathe - with Birger!

Du vil ikke fortryde!

René Lysbo Duedam 01/04/2022

Trustpilot
Der ingen tvivl om Birger er 100%…
Der ingen tvivl om Birger er 100% passioneret omkring det han laver, de 4 dage jeg har været på kursus hos ham har været alle pengene værd, og det er bestemt ikke sidste gang jeg vil gøre brug af hans ekspertise.

Jeg kan kun anbefale ham.
Læs mere...