loading
Hvad er Soma Breath?

SOMA Breaths overordnede mission er at give mennesker viden, værktøjer og teknikker til at skabe positive og varige forandringer i deres liv. SOMA Åndedrætsteknikker har magten til at transformere nogen selv ned til cellulært niveau. SOMA Breath, betragtet som en helhed, med dens række af mulige anvendelser og anvendelser, er en ramme for total livstransformation.

SOMA Breath er en holistisk skole og et samfund uden en enkelt guru. Ikke engang grundlæggeren Niraj! SOMA Breath-stammen opfordres til at netværke og støtte hinanden på deres veje. Alle er velkomne til at dele og diskutere ny visdom, viden, færdigheder og indsigt: Vi sigter mod at styrke et globalt fællesskab af strålende, kreative hjerner, så du også gør det, efterhånden som stammen vokser!

SOMA Breath er et komplet holistisk system af Pranayama-teknikker, som kan arrangeres i forskellige sekvenser afhængigt af den type workshop du deltager i samt skræddersyet til dine specifikke behov. Der er ingen one size fits all, og vi tager højde for, at alle er forskellige og kræver forskellige vejrtrækningsteknikker alt efter deres behov. SOMA Therapeutic Breathwork-teknikker er de centrale Pranayama-teknikker, der har den mest videnskabelige dokumentation for at understøtte deres funktion.

Rytmisk vejrtrækning hyper-ilter kroppen, bringer mere ilt ind og blæser mere kuldioxid ud end normalt. Dette ændrer blodstrømmens pH og skaber også et stærkt elektromagnetisk felt og strøm, der strømmer gennem kroppen. Dette øger dit niveau af vibrationsenergi (L.O.V.E.). Med en højere vibrationstilstand kan negative følelser og traumer renses ud af sind og krop, og din evne til at manifestere bliver fuldstændig ubesværet.

Den diafragmatiske vejrtrækningsteknik, vi underviser i, stimulerer kroppens største lymfeorgan, skaber en kraftig rensende effekt og styrker dit immunforsvar.

Nogle af fordelene ved Soma Breath

 • Mere effektiv til at bruge ilt
 • Bedre tolerance over for kuldioxid
 • Øget sind-krop forbindelse
 • Øget kardiovaskulær sundhed: mere udholdenhed, udholdenhed, bedre kondition
 • Reducer inflammation
 • Balancer dit nervesystem
 • Dyb meditationstilstand
 • Mindreprogrammering og selvhypnose: installer nye overbevisninger og bliv dit bedste jeg uden besvær
 • Psykisk og fysisk robusthed
 • Roligere, klarere sind: Bedre dømmekraft og beslutningstagning
 • Håndter stress
 • Vågn op til din sjæls formål og autentiske selv
 • Øget selvtillid og selvværd
 • Følelsesmæssig bearbejdning og frigørelse

Et af hovedmålene med SOMA Breath er at korrigere din vejrtrækning, så din normale vejrtrækning i hvile er 5-6 vejrtrækninger i minuttet. I gennemsnit trækker folk mere end 10 vejrtrækninger i minuttet. Meget syge eller stærkt stressede mennesker trækker vejret endnu mere end det! At bremse dit åndedræt kan hjælpe med at beskytte mod sygdom, balancere dine følelser og hjælpe dig med at være mere i flowtilstand.

Vil du vide mere?

Du kan læse meget mere om Soma Breath på deres officielle webside her: www.somabreath.com

Hvis du vil i gang med at træne Soma Breath allerede i dag så læg dig godt til rette og lyt til denne lydfil:

Prøv en Soma breath session
  Steven Whitney soma healing meditation (60 minutter))

Meditationen ovenfor er guided og tager en time så sørg for at du ligger godt og behageligt. Dette er en enestående chance for at finde ud af hvor meget power der er i teknikkerne fra Soma Breath. Nyd det! 

Vil du i gang med at træne Breathwork under sikre og kontrollerede rammer?

Deltag  i en af vores prøve timer / refresher / drop-in træninger. Her arbejder vi primært med Wim Hof Metoden men vi introducerer også Soma Breath teknikker. Spørg Birger når du ankommer og sig at du er interesseret i at lære mere om Soma Breath.

Læs mere om vores refresher / drop-in træning her

Er du klar til at tage din træning til the next level? Så deltag i vores 4 ugers holdtræning hvor du et par timer hver uge, i 4 uger, træner sammen med andre  der lige som dig gerne vil blive bedre til Breathwork og kuldetilvending.

Læs mere om 4 ugers gruppekurset her


TRUSTPILOT

BirgerHanzen.dk

Just B

Martin R 01/07/2022

Trustpilot
FANTASTISK OPLEVELSE 🙏🤩

Birger leverede den vildeste oplevelse til vores firmaarrangement. Vi har efterhånden holdt mange hvor det skal være vildere og vildere.
Men dette her er next level fællesoplevelse for alle ansatte og noget hvor alle kan være med og få præcis den følelse og oplevelse så netop de har brug for.

Jeg kan 110% anbefale Birger til alle virksomheder som private det trænger til at føle indre ro i en ellers hektisk hverdag!!!

Tusind tak 🙏

Per 01/07/2022

Trustpilot
En guidet tour i hvad kroppen indeholder og som vi hver dag kan drage nytte af.
Stor stor effekt og vildt at lære at trække vejret.

Gør dig selv og din krop en kææææææmpe tjeneste og prøv det

Annalise 03/07/2022

Trustpilot
Fantastisk
Fantastisk, hvad det kan gøre at trække vejret!! Lige hjem til sig selv! Tak, Birger - for at dele denne teknik! 🙏😍

Annamaria Kensmark 05/07/2022

Trustpilot
5 STJERNE HERFRA.
Jeg havde tilmeldt mig forløbet, da jeg var nysgerrig om den "Super Power" findes også i mig. Havde ingen høje forventninger, men må sige at jeg er Super Overaskset og imponeret over, hvor meget jeg har flyttet mig både mentalt, psykisk og fysisk, på de kun 4 uger.
Som erfaren yoga instruktør, har jeg arbejdet en del med åndedrættet men aldrig på dette imponerende niveau. Som entusiast vinterbade, troede jeg ikke at jeg kunne blive imponeret over isbad, men har hurtig lært at isbad handler om alt andet end det kolde gys. Birger har vist og lært mig helt nye muligheder at arbejde med hverdagens udfordringer på. Birger er et fantastisk godt menneske, en dygtig coach, og en professionel lærer, som formår at undervise så alle kan være med. Jeg anbefaler forløbet til alle som har personlige udfordringer, som søge nye oplevelser eller bare vil finde deres Super Power. ;)

Ulrik Uhre 08/07/2022

Trustpilot
Birger er bare enestående god.
Fantastisk intet mindre, ja faktisk en ud af kroppen oplevelse.
Gør lige noget ekstra, når Birger guider igennem åndedrætsøvelserne, end når man ligger hjemme i stuen og "puster".

Theodor Broendum 09/07/2022

Trustpilot
Tak for en spændende oplevelse til dagens workshop. Det skal jeg helt sikkert prøve igen!

Morten Jensen 18/07/2022

Trustpilot
Det bedste jeg til dato har gjort for mig selv. Hvis du vil har muligheden for at få det bedre med dig selv og din krop er det helt sikkert Birger du skal ha fat i.

Jeanette Gissel 22/07/2022

Trustpilot
Fantastisk lærerig og spændende session hos Birger. Udviklingende både personligt og fagligt.
Tusinde tak for en inderlig oplevelse med åndedrætsøvelser, viden og kuldetræning 🙏

David Ernstrand 01/04/2022

Trustpilot
Just breathe - with Birger!

Du vil ikke fortryde!

René Lysbo Duedam 01/04/2022

Trustpilot
Der ingen tvivl om Birger er 100%…
Der ingen tvivl om Birger er 100% passioneret omkring det han laver, de 4 dage jeg har været på kursus hos ham har været alle pengene værd, og det er bestemt ikke sidste gang jeg vil gøre brug af hans ekspertise.

Jeg kan kun anbefale ham.
Læs mere...