loading
Hvad er Soma Breath?

SOMA Breaths overordnede mission er at give mennesker viden, værktøjer og teknikker til at skabe positive og varige forandringer i deres liv. SOMA Åndedrætsteknikker har magten til at transformere nogen selv ned til cellulært niveau. SOMA Breath, betragtet som en helhed, med dens række af mulige anvendelser og anvendelser, er en ramme for total livstransformation.

SOMA Breath er en holistisk skole og et samfund uden en enkelt guru. Ikke engang grundlæggeren Niraj! SOMA Breath-stammen opfordres til at netværke og støtte hinanden på deres veje. Alle er velkomne til at dele og diskutere ny visdom, viden, færdigheder og indsigt: Vi sigter mod at styrke et globalt fællesskab af strålende, kreative hjerner, så du også gør det, efterhånden som stammen vokser!

SOMA Breath er et komplet holistisk system af Pranayama-teknikker, som kan arrangeres i forskellige sekvenser afhængigt af den type workshop du deltager i samt skræddersyet til dine specifikke behov. Der er ingen one size fits all, og vi tager højde for, at alle er forskellige og kræver forskellige vejrtrækningsteknikker alt efter deres behov. SOMA Therapeutic Breathwork-teknikker er de centrale Pranayama-teknikker, der har den mest videnskabelige dokumentation for at understøtte deres funktion.

Rytmisk vejrtrækning hyper-ilter kroppen, bringer mere ilt ind og blæser mere kuldioxid ud end normalt. Dette ændrer blodstrømmens pH og skaber også et stærkt elektromagnetisk felt og strøm, der strømmer gennem kroppen. Dette øger dit niveau af vibrationsenergi (L.O.V.E.). Med en højere vibrationstilstand kan negative følelser og traumer renses ud af sind og krop, og din evne til at manifestere bliver fuldstændig ubesværet.

Den diafragmatiske vejrtrækningsteknik, vi underviser i, stimulerer kroppens største lymfeorgan, skaber en kraftig rensende effekt og styrker dit immunforsvar.

Nogle af fordelene ved Soma Breath

 • Mere effektiv til at bruge ilt
 • Bedre tolerance over for kuldioxid
 • Øget sind-krop forbindelse
 • Øget kardiovaskulær sundhed: mere udholdenhed, udholdenhed, bedre kondition
 • Reducer inflammation
 • Balancer dit nervesystem
 • Dyb meditationstilstand
 • Mindreprogrammering og selvhypnose: installer nye overbevisninger og bliv dit bedste jeg uden besvær
 • Psykisk og fysisk robusthed
 • Roligere, klarere sind: Bedre dømmekraft og beslutningstagning
 • Håndter stress
 • Vågn op til din sjæls formål og autentiske selv
 • Øget selvtillid og selvværd
 • Følelsesmæssig bearbejdning og frigørelse

Et af hovedmålene med SOMA Breath er at korrigere din vejrtrækning, så din normale vejrtrækning i hvile er 5-6 vejrtrækninger i minuttet. I gennemsnit trækker folk mere end 10 vejrtrækninger i minuttet. Meget syge eller stærkt stressede mennesker trækker vejret endnu mere end det! At bremse dit åndedræt kan hjælpe med at beskytte mod sygdom, balancere dine følelser og hjælpe dig med at være mere i flowtilstand.

Vil du vide mere?

Du kan læse meget mere om Soma Breath på deres officielle webside her: www.somabreath.com

Hvis du vil i gang med at træne Soma Breath allerede i dag så læg dig godt til rette og lyt til denne lydfil:

Prøv en Soma breath session
  Steven Whitney soma healing meditation (60 minutter))

Meditationen ovenfor er guided og tager en time så sørg for at du ligger godt og behageligt. Dette er en enestående chance for at finde ud af hvor meget power der er i teknikkerne fra Soma Breath. Nyd det! 

Vil du i gang med at træne Breathwork under sikre og kontrollerede rammer?

Deltag  i en af vores prøve timer / refresher / drop-in træninger. Her arbejder vi primært med Wim Hof Metoden men vi introducerer også Soma Breath teknikker. Spørg Birger når du ankommer og sig at du er interesseret i at lære mere om Soma Breath.

Læs mere om vores refresher / drop-in træning her

Er du klar til at tage din træning til the next level? Så deltag i vores 4 ugers holdtræning hvor du et par timer hver uge, i 4 uger, træner sammen med andre  der lige som dig gerne vil blive bedre til Breathwork og kuldetilvending.

Læs mere om 4 ugers gruppekurset her


TRUSTPILOT

BirgerHanzen.dk

Just B

David Ernstrand 01/04/2022

Trustpilot
Just breathe - with Birger!

Du vil ikke fortryde!

René Lysbo Duedam 01/04/2022

Trustpilot
Der ingen tvivl om Birger er 100%…
Der ingen tvivl om Birger er 100% passioneret omkring det han laver, de 4 dage jeg har været på kursus hos ham har været alle pengene værd, og det er bestemt ikke sidste gang jeg vil gøre brug af hans ekspertise.

Jeg kan kun anbefale ham.

Ricki Nielsen 31/03/2022

Trustpilot
Inspirerende og masser af god energi!

Nikolaj Rasmussen 30/03/2022

Trustpilot
Tak for fire mandag med smæk på…
Tak for fire mandag med smæk på vejrtrækning og is bade. Det er så super fedt, den måde du skubber til vores grænser på🙏
Jeg er kun lige begyndt med åndedræt på den måde. 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til dig Birger for energi i undervisningen.

kunde 30/03/2022

Trustpilot
Fedt og inspirerende kursus
Fedt og inspirerende kursus. Birger er en unik kursusleder, der formår at rykke hele gruppen ud over deres normale grænser på en behagelig, vidende og givende måde. Kan stærkt anbefales

Johannus Joensen 22/03/2022

Trustpilot
En rigtig god oplevelse
Birger er en yderst kompetent underviser, som jeg på det varmeste kan anbefale.

Rikke Frederiksen 20/03/2022

Trustpilot
Spændende og inspirerede dag i Søndersø.

Didi Kerkhofs 04/03/2022

Trustpilot
I organized a private fundamentals workshop with Birger for our company during our team weekend. The collaboration was super smooth and I am so happy that even though we were very last minute Birger was super flexible and accommodating. We had a location booked but in understood that even if you don’t, Birger has access to facilities and services that you can book extra.

The workshop was a great success and it was a perfect activity for a company event because you get to learn how to battle common problems in a work environment like stress or fatigue by using breathing techniques and help each other gain the courage to step into an ice bath.

The fact that Birger had brought his friend Chris, the sauna master, to do an amazing sauna gus made this day even better.

I definitely recommend to contact Birger if you are looking for a group activity that is both fun and where you can learn important body hacks to improve your physical and mental health.

Halmøhus 11/03/2022

Trustpilot
Forrygende oplevelse, vha vejrtrækningen kunne jeg sidde i et kar fyldt med isterninger.
Birger er fyldt med energi og bringer sin enorme Power videre til deltagerne.

Karen Sophie Lerhard 26/01/22

Trustpilot
Autentisk, sjovt og effektivt
Autentist, nærværende og virkelig effektivt kursus. Jeg lærte faktisk at trække vejret rigtigt i en alder af 52, så alene det var fantastisk. Ud over det var det uhøjtideligt og sjovt!
Læs mere...