Gør dig klar

til at opleve en weekend med total forvandling på Griffen Spa Hotel.

Det er spiritualitet i sin reneste form. Varm luft og koldt vand, helt naturligt.
Det er meditation på epo. Breathwork & Termisk Biohacking er det nye Yoga og meditation samlet i en. Med kulden ind over får du en 3-1’er som kan hjælpe dig hvorsomhelst og nårsomhelst.
Det er ultimativ kontrol over krop og sind. Bum helt uden hokus pokus.
https://bit.ly/Bornholm-Griffen-Retreat-24-26-maj

Hvis du tænker ahh ‘come on’ den må du længere ud med, din fantast, det er vist noget værre københavneri eller noget hippi pis. Jeg har hørt mange sjove betegnelser for det jeg laver i dag.

Så bliver du nød til at læse videre😜
Eller blot læse disse 3 videnskabelige artikler som ret godt understøtter mine argumenter.
Breathwork – https://www.mdpi.com/2076-3425/13/12/1612
Kulde – https://www.nature.com/articles/s41392-022-01284-5
Den vinkel jeg arbejder efter – HPA axis regulation. Enkelt og den korteste vej til homeostase.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=hpa+axis+regulation+&filter=datesearch.y_10

For bag enhver succesful, mental eller terapeutisk udvikling, skal der være kemi (40%) og tro (30%) på, og det udgør over 70% af den samlet sucesspakke. 15 % coachen eller facilitatorens teknikker og træning, de sidste 15% kan jeg ikke lige huske. Men dem tænker vi os bare til. Placebo virker.

Lad os starte med Kemi.

Hvis du ikke giver op kan du ikke tabe. Er et mantra jeg har forfinet siden mit første nederlag som 5 årig og igen som 12 årig.

For 6 år siden, efter mange års søgen, 18 år præcist, efter noget mere i den alternative verden, altså den naturlige verden, fandt jeg det, og det har så været min hobby, levevej og job de sidste 5 år og det bliver mit sidste🕺 kan jeg mærke.

Lidt om mig, som du kan danne dig et indtryk af hvor jeg kommer fra.
Åndedrættet var det jeg ‘fandt’, havde i virkeligheden brugt det rigtig meget i det meste af mit liv til at overperforme med. Og efter endt elite kampsport karriere som tog 17 år, brugte jeg blot 3 måneder til at genfinde balancen med Ashtanga Yoga. Tak Bill🙏

Det lå ellers ikke i min ‘social arvs kortbunke, at jeg skulle kunne opnår alle mine drømme. Men det gjorde jeg så alligevel.
Det har naturligvis kostet. Og jeg måtte også brænde ud før jeg kunne tage det ind, helt ind.

Og nu er jeg hverken i tvivl mere eller mangler noget mere, for at komme det sidste stykke hen mod min sidste store drøm.

At ‘bare’ have et godt liv, i balance med min kæreste, som har sagt efter 12 år og flere forsøg at hun godt kunne se sig gift med mig. Med drømmen om at andre kan få noget godt ud af mine surt tjente lærepenge. Det fylder mig med mening og motivere mig til at ikke give op, selv om modstanden er stor, især fra mit indre vanedyr.

Har du læst med til nu, så er kemien der.

Så er der troen skal også være tilstede så læs endelig videre, jeg tror jeg har noget du kan bruge.

Spiritualitet har været en størrelse jeg har haft svært ved at forstå. Det gør jeg nu. Det er egentlig ret enkelt. Det er ren væren i nuet, synkronisitet mellem min inde og ydre verden. Min indre og ydre natur.

På min første tur til et koldt bjerg i Polen sagde Wim Hof til mig, da jeg spurgte om hvad det var jeg mærkede lige der, That’s spirituality man, der forstår jeg det endeligt. Jeg mærker hele dalen, alle træerne, alt.
Det havde jeg kun mærket en gang før, i en skilift et år før jeg mødte Wim, i Canada. Da jeg rundede en bakkekam kom hele dalen til synes. Bjertagende indeed. Der havde jeg tøj på så jeg fik ikke denne kontakt. Natur mødes bedst naturligt🫣

Meditation i sin traditionelle forstand er noget jeg har forsøgt mig med i 18 år. Startede med silva metoden, og så Zen buduistisk og til sidste skabte jeg min egen model. Jeg brugte brain entrainment teknologi, en neurofeedback teknik som gør at vi kommer ned i de bevidstheds niveauer, Alpha, Theta og Delta, vi skal komme for at få et udbytte af meditationen.
Efter 5 år med Breathwork & Termisk Biohacking kan jeg i dag sige jeg kan meditere. Det har hjulpet mig før jeg vidste hvad meditation kan. Jeg troede jeg gjorde det helt forkert. Der var jo så mange tanker. Ja og det vil der være hele tiden, kunsten er at ikke bruge fokus og tid på dem. Altså hvis de ikke er fordrende i øjeblikket.
I dag kan jeg meditere som en munk vil jeg mene. Det gør jeg jo i min fryser. Bevare roen selv om alt sige UUDD og vælge selv det rette tidspunkt. Så jeg ved jeg har det max ud af den session.

Og så kommer vi til kernen at min post, dig der stadig er med så langt her. Wauw, det tror jeg ikke jeg selv kunne, med mindre det var den vej jeg nu skulle til at tage.
Som f.eks på næste onsdag hvor jeg tager til Holland og besøger en af mine mentore for at få det selv samme indspark som jeg vil give dig, hvis du tager med mig til Bornholm om et par uger. https://bit.ly/bw-masterclass-micro-retreat

Jeg ville ønske at alle ikke skal have behov for at tage den lange vej som jeg har taget. En beslutning jeg tog som 12’årig – hvis det er nemt så er der ikke noget at komme efter. Som ‘ikke en af flokken’ har jeg fået et drive som ikke har givet mig meget ro til reflekteret ret meget over spildt mælk, indtil nu. Jeg har skulle bruge så meget tid, oplevet så meget, brugt alle mine penge på det på at komme hertil😂

Klar til en weekend med total forvandling?

Kom og deltag i denne unikke retreat sammen med mig og Torsten, på Bornholm, hvor vi vil guide dig til fuld kontrol over din krop og sind gennem breathwork og termisk biohacking i den luksuriøse spa på Griffen Spa Hotel, Bornholm Finest.
Torsten står for “Better posture – better breathing: Postural Dynamics” sessionen lørdag.

Jeg var den, der fik Wim Hof metoden på landkortet her i dk, og bevist med DR2 udsendelsen ‘Træk Vejret’ at det har også en positiv effekt på kronisk inflammation.

Jeg vil lære dig funktionelle breathwork-teknikker, du kan bruge i din hverdag, efterfølgende.
Du får en direkte implementerbar og individualiseret ‘Sov godt når du skal’ & en ‘Tag morgen og vind dagen’ protokol med hjem.

Metoder som box breathing, benyttet af Navy Seal, Coherent, Resonate, Soma, Wim Hof-modellen og Buteyko-metoden, alle deler helt samme enkle grund principper. Dem lære du også at kende så du selv kan forsætte udviklingen hjemme.

Du kan nok heller ikke helt forstå det, jeg prøver stadig, før du har prøvet det. Så kom og dyk ned i åndedrættets og naturens kraft, sammen med mig, og styrk din krop og dit sind mens vi hygger i Spa, naturen og åndedrættes magiske verden.

I hotellets lækre spa venter varme saunaer og kolde isfontæner på at reducere inflammation, styrke immunforsvaret og booste din energi.

Dette unikke fokus på breathwork og termisk biohacking giver dig mulighed for at påvirke dybe kropsfunktioner, forbedre din mentale skarphed og øge din fysiske præstation.

Uanset udfordringen kan du bevare klarhed og mentalt overskud og være bedre rustet til at træffe optimale beslutninger, efterfølgende.

Så gør dig klar til at opleve en weekend med total forvandling på Griffen Spa Hotel.
Og lidt til…😜 der kommer altid noget lidt andet op, og fedt for det, når vi mødes fysisk, end hvad jeg lige havde set komme.

https://bit.ly/Bornholm-Griffen-Retreat-24-26-maj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Er du klar til at vække din indre super power?
Er du klar til at vække din indre super power?
Kontakt
Billede af Birger Hanzen
bh@birgerhanzen.dk
Svarer indenfor 24 timer

Copyright 2024 Birger Hanzen All Rights Reserved.