1:1 Fysisk eller Online

Breathwork Biohacking

Lad os trække vejret sammen. Oplev den Super Power der ligger gemt i dit åndedræt. Du kan vælge at gøre det fysisk sammen med mig i Søborg eller jeg kan komme til dig. Du kan også vælge fleksibiliteten ved en Online session.

Lær at mestre kunsten af anti-aging

Termisk Træning

Ekstrem Wellness: Ultimativ Kontrol over Krop og Sind. Få maksimalt udbytte med enkle metoder. Kulde-varme og åndedræt påvirker krop og sind. Jeg skræddersyr programmer til individuelle og teams for forbedret præstation og hurtigere restitution. Brug nyeste forskning fra Stanford og inspiration fra Wim Hof til deep recovery og healing. Ingen forkerte trin – følg smutvejen som Wim Hof har vist, sammen med mig.

Breathwork Biohacking

Åndedrættet

Breathwork Biohacking er en gratis og altidsnærværende tilgang til mental og fysisk sundhed. Åndedrættet er det eneste der direkte kan påvirke din celle respiration og sundhed. Det er en gratis tilgang til mental og fysisk sundhed. Åndedrættet er det eneste der direkte kan påvirke din celle respiration og sundhed, nu og her. Så med Breathwork Biohacking kan du selv være med til at styre din generelle sundhed, også på den lange bane. Med enkle principper, gratis og altidsnærværende kan du påvirke din krop og dit sind på en fordelagtigt måde, hvorsomhelst og nårsomhelst. Breathwork Biohacking er en måde at selvoptimere sin mentale og fysiske ydeevne på. Vi trækker vejret for at overleve, vores celler trækker vejret for at leve. Er du i balance lever du, er du i ubalance overlever du. Balance er homoøstase hvilket er en god tilstand. Ultimativ kontrol over krop og sind. "Du kan ikke gøre det forkert med kærlighed". Just do it like Wim Hof.

Alle kan trække vejret, men når vi gør det bevidst, virker det næsten som en pille. “En pille” helt uden bivirkninger.

Det kan endda være stærkt vanedannende.

Er helt fri for Hokus Pokus – Ren Hippi uden pis, Pure Power, no Flower. Det er jo bare vejrtrækning.

At arbejde med stress på en naturlig måde, er en dyb terapeutisk oplevelse. Forløser på et fysisk, mentalt og dybt hormonelt niveau.

Vi kan gøre rigtig meget selv. Uanset hvor og hvornår, er åndedrættet altid med dig.

Oplev fordelene ved Breathwork

Det bevidste åndedræt  

Når man bevidst trækker vejret, trækker man nervesystemet i den retning man ønsker. Energi eller Restitution. Man sørger for at man kan performe bedre og restituere hurtigere. Ligger man så struktureret kulde eksponering oven i, får man et medlemskab af Fitnesscenter, Mindfulness Coach, Trauma Terapeut, og Sygesikringen samlet i én.

Lær hvordan du kan dyrke dette nårsomhelst og hvorsomhelst. Principperne er enkle, udførelsen sværere men jeg hjælper dig godt i gang.

Med en workshop lærer du principperne bag ALLE Breathwork metoder på markedet i dag og du vil helt sikkert opleve, flere eller alle fordelene ved de kraftfulde vejrtrækningsmetoder direkte fra dit eget hjem eller på arbejdspladsen, på en fuldkommen sikker og behagelig måde.

en privat 1:1 fra mig til dig og dem du holder af. Hos mig, Hjemme, på Jobbet eller til Træning / Møde / Kick-off eller lige hvor du lyster.

Har du nogle spørgsmål ?

Så tøv endelig ikke med at kontakte mig eller

Kontakt mig hvis du ønsker at give dem du holder af en på opleveren samt værktøjer de vil kunne tage frem, når der er brug for mere ro og overskud i en travl hverdag.

1:1 Fysisk Breathwork Session & et Isbad

Jeg tror ikke på at verden har brug for endnu en metode. Med principperne bag alle Breathwork metoder vil du være i stand til at lave et personligt program. Du bygger selv din helt egen metode op. Over 4 til 6 uger får du lavet protokoller til at performe bedre, restituere hurtigere og blive i stand til at påvirke din fysiske og mentale tilstand i en hvilken som helst retning du ønsker. Ved hjælp af åndedræts kontrol og kulde eksponering træner du din evne til at mestre dig selv. Fysisk Mentalt og Spirituelt Denne fremgangs måde kalder jeg for 'Your Name Method'

Alle 1:1 Breathwork Sessioner bliver guidet på et VibroAcoustic Bass Floor

VibroAcoustics Sound Massage stimulerer Vagusnerven og afslapper øjeblikkeligt sind og krop. Det fremkalder gode følelser, en øget tilstand af velvære og forbedret sind-krop-forbindelse. Fordelene ved vibroakustisk terapi er studeret af forskere og terapeuter i årtier og effekten parret med vores specialdesignede terapeutiske musik, er noget der skal opleves for at blive forstået. Det fremkalder gode følelser, en øget tilstand af velvære og forbedret sind-krop-forbindelse.

1.1 Online Breathwork Session

Med den 2 timer lange online workshop lærer du principperne bag ALLE Breathwork metoder på markedet i dag. Du vil helt sikkert opleve flere eller alle fordelene ved de kraftfulde vejrtrækningsmetoder direkte fra dit eget hjem eller på arbejdspladsen, på en fuldkommen sikker og behagelig måde.

Principperne bag alle Breathwork Metoder

Jeg tror ikke på at verden har brug for endnu en metode. Med principperne bag alle Breathwork metoder lære du at finde din egen metode. Du bygger selv din helt egen metode op. Over 4 til 6 uger får du lavet protokoller for at performe bedre, restituere hurtigere og blive i stand til at påvirke din fysiske og mentale tilstand i en hvilken som helst retning du ønsker. Ved hjælp af åndedræts kontrol og kulde eksponering træner du din evne til at mester din tilstand helt ned på celle niveau. Ultimativ kontrol over krop og sind 🫶 Denne fremgangs måde kalder jeg for 'Your Name Method'

Alle Breathwork metoder, som alle stammer fra Pranayama, kan man kalde læren om den super power åndedrættet er.

Alt man skal kunne er, at trække vejret Ind og ud, hurtigt – langsomt eller slet ikke. That’s it.

Du kan lære at bruge åndedrættet til din fordel – Hvorsomhelst og nårsomhelst.

Kogt ned til 3 områder:

Performance/Recovery, Stress håndtering og Healing.

Jeg lærer dig det vigtigeste – nemlig Principperne bag. Samt alt det jeg har lært på vejen hertil. 

Jeg har sat mig for, at få åndedrætsøvelser (Breathwork) ned i øjenhøjde og hjem i stuerne i trygge rammer, uden at nogle af effekterne går tabt.

Jeg arbejder med flere Breathwork metoder, da der ikke er en metode som passer til alle, til alle tider.

Jeg er tidligere Level 2 Wim Hof Instruktør og har arbejdet med metoden i en årrække. Jeg har studeret alle de metoder der er på markedet i dag.  

Det jeg kalder Next Generation Mindfulness er en kombination af al den lære jeg har samlet op igennem mere end 45 år i selvudviklings branchen.

Jeg står klar til at hjælpe dig sikkert ind i denne fantastiske verden.

Jeg har en lang og bred mental træning og terapeutisk uddannelse bag mig i bla.  Mental styrke og Chock- og Traume-release.

Derudover har jeg en baggrund inden for IT – Opnåede CCIE Emeritus status.

Som Wim Hof siger, gør det bare en i bedre humør ! Hvad jeg kan, kan alle. Det er blot træning.

Denne slags træning kan støtte op om alt det andet gode, du allerede gør. 

Vidste du at åndedrættet står for op til 90% af din samlede energi og op til 60% af udskilningen af affaldsstoffer fra kroppen?

Har du ikke åndedrættet med ind over, risikerer du at miste muligheden for at få det maksimale ud af alt det du allerede gør.

1:1
Bass Floor
Den berømte fryser
Online
Tænke Tank
1:1 hjemme i min stue
1:1 Online
Online
Er du klar til at vække din indre super power?
Kontakt
Billede af Birger Hanzen
bh@birgerhanzen.dk
Svarer indenfor 24 timer

Copyright 2024 Birger Hanzen All Rights Reserved.